Пайдалы жарияланымдар

Пайдалы жарияланымдар

КІТАПТЫ ҚАЛАУЛЫҚ САУЛАДЫ ҚАЛАЙ ДАЙЫНДАУ керек
ПОЧЕМУ НЕЛЬЗЯ ПОКУПАТЬ ГОТОВЫЕ САЛАТЫ 11.10.2019

Супермаркетте сіз әйгілі дайын салат - зәйтүн майы, арақ, виноигретте, краб таяқшалары бар салатты және т.б. сатасыз.

Бірақ бекер емес, өйткені салат жаңғағы жасыл, аз майланған, майсыздандырылған майонезден жасалынған, жасыл микротолқынды пештерге өте қолайлы.

Тағамдарда микроорганизмнің тұзды мөлшері геометриялық прогрессияда өседі. Сонымен қатар, сілекей безінің инфекциясы қабынуды немесе кисталық инфекцияны тудыруы мүмкін.

Того хромы, in vitro салат технологиялары бойынша, тұзды тұзды заттар жылу өңдеуге ұшырамайды және әртүрлі микрофлорамен ластануға қабілетті.

Бұдан шығатыны, тіпті коммерциялық емес өндірушілер де жаңа пісірілмеген салатқа мүлдем осы өнімнің қалдықтарымен қосыла алады.

Тексеру нәтижесінде салатты таңу нормасы жұмыс істемейді. Салат 4 ° C температурада қатып, 12 сағат бойы ауырмайды. Esli реактивті тор - 18 сағатқа үзіліс. Іс жүзінде бұл жақсы жұмыс істемейді, ауырады, ескі салатты жаңаларымен араластыруға болады.

Бұрын-соңды болмаған түрде, рецепт салатты өздігінен тамақтандыруға дайын және тағамды қолдамайды. Мұндай бюджет пайдалы және зиянсыз.