Алиментариус Кодексінің өндірушілері үшін Ұлттық сараптама орталығы

Вебинар -5 ақпан 12:00 Орталық Еуропа уақыты бойынша (СЕТ)
05.02.2021

"Азық қауіпсіздігі-жем-шөп саласындағы жұмыстың озық әдістері"

Жемшөп өндірісі саласындағы озық тәжірибе

2021 жылдың 5 ақпанында сағат 12: 00-13:30 Орталық Еуропа уақыты бойынша (СЕТ) аралығында өтетін Вебинар ФАО мен халықаралық азық өнеркәсібі Федерациясының (IFIF) сарапшыларын жинайды. Жануарлардан алынатын қауіпсіз тамақ өнімдерінің тұрақты өндірісіндегі Жем қауіпсіздігінің маңыздылығы, сондай-ақ жануарларды дұрыс тамақтандыру бойынша Codex Alimentarius тәжірибе кодексін қолдану бойынша жаңа нұсқаулық талқыланады. Бастапқы өндірушілер, соның ішінде фермерлер мен жем секторы, қауіпсіз тамақ өнімдерін өндіруде маңызды рөл атқаруы керек. Даниэла Баттаглия, ФАО, "жануарлардың азық-түлік қауіпсіздігін қамтамасыз ету үшін азықтың ластануын азайту өте маңызды" деді. ФАО елдерге Жем қауіпсіздігін қамтамасыз етуге және Кодекс стандарттарын сақтауға көмектесуге ниетті.

Толығырақ: http://www.fao.org/fao-who-codexalimentarius/news-and-events/news-details/ru/c/1372286/